Gorka Bizkarrak Espainiako triatloi txapelketa irabazi du taldeka

Joseba Derteano 2017ko urr. 23a, 13:23
Gorkak Bizkarra bere taldekideekin Ibizako podiumaren gorenean (Argazkia: @anbtriathlon)

Asteburuan Ibizan (Balear Uharteak) lehiatutako proba 25. tokian amaitu du mañariarrak. Bere eta bere taldekideen lanari esker, ANb Triathlon Team-ek taldekako txapelketa irabazi du distantzia luzean.

Taldeak estreinako urtea duen arren, taldekako sailkapena irabazteko helburu argiagaz joan ziren. Gorka Bizkarraren, Ander Irigoienen eta Mikel Elgezabalen denborei esker lortu dute garaipena. Bizkarrak 15 onenen artean amaitzea zuen helburu, eta 25.egaz konformatu behar izan zuen. “Aurrerago amaitzea itxaroten nuen, baina atzo postu horixe zen nire tokia”, onartu du sare sozialetan. Atzoko hitzordua denboraldiko azkena izan zuen.